Gratis bezorging vanaf 75 euro
Vertrouwde gezichten & goed advies
Fysieke winkel in Den Bosch
Veilig afrekenen met IDeal
Service | Bereikbaarheid | Levertijden

Service | Bereikbaarheid | Levertijden

Welkom bij het spoorboekje van ModeltreinCenter Den Bosch

We vinden het fijn dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Want dat betekent dat je of een bestaande klant van onze winkel bent of misschien wel klant gaat worden bij ons. En dat willen we graag zo houden. Van dinsdag tot en met zaterdag is onze winkel geopend en proberen wij onze klanten zo goed mogelijk en met passie voor ons vak te helpen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren willen wij graag een aantal zaken helder communiceren:

REPARATIESERVICE
Het is bij ons mogelijk om reparaties aan te bieden. KLIK HIER voor alle informatie omtrent het aanbieden van reparaties. 

BEREIKBAARHEID, per mail en telefoon
- Wij zijn goed bereikbaar per mail op info(at)modeltreincenter.nl. Op mails wordt altijd zo spoedig mogelijk gereageerd.
- Telefonisch zijn wij ook bereikbaar, maar wanneer de telefoon niet wordt opgenomen zijn wij druk of wordt er gebeld buiten de aangegeven (openings)tijden. Stuur ons een mail en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord. > Herhaaldelijk blijven bellen heeft op dat moment geen zin <

OPENINGSTIJDEN
- Dinsdag t/m vrijdag van 10:30 tot 18:00 uur. Op zaterdag tot 17:00 uur. Elke EERSTE zondag van de maand KOOPZONDAG!

BESTELLINGEN/REPARATIES
- Vraag over een bestelling? Zodra een bestelling van de leverancier aan ons geleverd is nemen wij direct contact op. Geen bericht = nog niet uitgeleverd en wij geven geen garanties voor concrete levertermijnen af.
- Vraag over een reparatie? Ten alle tijde mag geïnformeerd worden naar de status van een reparatie, bij voorkeur via mail. Wij geven nooit garanties af betreffende de termijn waarop een reparatie klaar zal zijn. Hierin spelen vele factoren een rol, zoals lopende reparaties en verkrijgbaarheid van onderdelen.
- Op voorraad zijnde webshop bestellingen worden altijd zo snel mogelijk verzonden, dat wil zeggen binnen 3 dagen is het pakket bij PostNL en gaat het op transport. 

In beide situaties kan het dus voorkomen dat er langere tijd geen nieuws is over een bestelling en/of reparatie. Deze is dan nog in behandeling cq. niet uitgeleverd of nog niet terug uit reparatie. Helaas is ook de modelspoorbranche getroffen door (uitzonderlijke) leververtragingen van bepaalde productgroepen. Wanneer een bestelling geleverd is of wanneer een reparatie klaar is of daar nieuws over is nemen wij ALTIJD contact op.

Noviteiten 2023 - Neuheiten 2023 Bekijk hier de nieuwe programma's van 2023

 • BRAWA Neuheiten 202309 Feb

  Noviteiten 2023 - Neuheiten 2023BRAWA Neuheiten 2023

  BRAWA heeft een goede naam als het gaat om de detaillering van modellen. Een groot scala aan prachtige rijtuigen en goederenwagens zijn aangekondigd. En natuurlijk ook enkele schitterende (stoom)locs! Bekijk hier de nieuwtjes.

 • Roco Neuheiten 202319 Jan

  Noviteiten 2023 - Neuheiten 2023Roco Neuheiten 2023

  De nieuwe modellen voor 2023 van Roco zijn bekend! Ondanks de tekorten aan grondstoffen en diverse andere leververtragingen is het voornemen om weer vele modellen uit te brengen dit jaar.

 • Märklin Neuheiten 202317 Jan

  Noviteiten 2023 - Neuheiten 2023Märklin Neuheiten 2023

  Vandaag, 17 januari, presenteren we de nieuwe Märklin modellen voor 2023! Een prachtig assortiment. Van nieuwe Pullmann rijtuigen tot de NS 1100 als replica, een nieuwe Amerikaanse dieselloc tot aan de Köff.

ModeltreinCenter BLOG Lees hier het laatste winkel nieuws

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »