Gratis bezorging vanaf 99 euro
Vertrouwde gezichten & goed advies
Fysieke winkel in Den Bosch
Veilig afrekenen met IDeal
Onze reparatie service

Onze reparatie service

REPARATIES / DIGITALISEREN

In onze winkel bieden wij ook een reparatieservice aan. Hebben uw modeltreinen reparaties of een schoonmaakbeurt nodig? Wilt u uw locomotief digitaal laten ombouwen, al dan niet met geluid? Wat uw wensen ook zijn, in veel gevallen kunnen wij u helpen. Maar: Niet altijd is reparatie of ombouw mogelijk.

Iedere vrijdag van 11 tot 17 uur (met uitzondering van vakanties) is onze technische collega aanwezig in de winkel en kunt u langskomen voor een eerste beoordeling van uw locomotief. De te repareren of om te bouwen locomotief wordt kort bekeken en dan wordt duidelijk gemaakt of uitvoering van de reparatie en/of ombouw naar digitaal mogelijk is. Meestal ontvangt u ook direct een prijsindicatie van de reparatie/ombouw. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleent! In de meeste gevallen is reparatie niet direct ter plaatse mogelijk en wordt deze bij ons achtergelaten en ontvangt u een werkbon. Wij nemen zelf per mail contact met u op als de reparatie gereed is of als er vragen zijn. Wij kunnen helaas geen uitspraken doen over een termijn waarop een reparatie gereed zal zijn.

MEER INFORMATIE -> 

Noviteiten 2024 - Neuheiten 2024 De nieuwe modellen 2024, bekijk alle folders!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »