Top

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.Hoe kunt u ons bereiken?

Telefonisch:

Van dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 uur tot 17.30 uur op : 073-6101093
op zaterdag van 13:00 uur tot 17.00 uur

Per Email:

Stuur ons een email aan: info@modeltreincenter.nl 

ModeltreinCenter 's-Hertogenbosch
Vughterstraat 92
5211GL 's-Hertogenbosch 

Kvk nummer: 17258228
BTW nummer: NL821188689B01
Betalingen binnen 14 dagen op bankrekeningnummer:
IBAN - NL64RABO0119166216

 

Uw bestelling retourneren of annuleren.

Als u ontevreden bent of wilt afzien van uw bestelling, handel dan als volgt:

- Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling of na ontvangst van uw orderbevestiging via email, telefonisch of het contact formulier op de site contact met ons op. Als start van de 14 dagen wordt aangehouden de dag waarop het pakket bij u of een derde namens u is afgegeven (denk aan de buren), of de datum welke op de orderbevestiging staat vermeld.

- Vermeldt duidelijk uw ordernummer

- U ontvangt van ons een adres waar u het pakket naar retour kunt sturen. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening.
 

Belangrijke informatie:

Let op: Volgens de algemene voorwaarden dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

Klik hier om uw product te retourneren. 

 

Waar kan ik terecht met vragen en klachten?

Voor vragen en klachten kunt u contact opnemen met ons via het contact formulier op deze site, email of telefonisch. Wij proberen binnen enkele uren te reageren zodat wij er voor zorg kunnen dragen dat uw klacht correct wordt afgehandeld. Indien u telefonisch te woord gestaan wilt worden vermeldt u dan ook duidelijk uw telefoonnummer.

Klik hier voor de veelgestelde vragen!