Exclusief van Rivarossi: De NS Dubbeldekker met 30% korting.
Een korting zoals je van ons gewend bent!

Hét gezicht van de Nederlandse Spoorwegen, de zogenaamde VIRM dubbeldekker, arriveert deze week in onze winkel. Het betreft de recente uitvoering met ''boekenweek'' reclame. Nu het wisselstroom én gelijkstroom model met meer dan 30% korting.

Klik hier om te bestellen! OP=OP


 
Update levering Märklin Central Station 3

De levering van het Märklin CS3 gaat rustig maar gestaag verder. Aankomende week worden weer een aantal exemplaren verwacht die naar de voorbestellingen van onze klanten gaan. Heb je nog geen bericht gekregen? Dan ligt jouw exemplaar nog niet klaar. Vanwege de enorme vraag en tot nu toe beperkte beschikbaarheid zal het nog even duren voordat we Central Stations voor de vrije verkoop in onze winkel hebben liggen.
 
Kom tot die tijd het demo-CS3 uitproberen in de winkel!Een tip voor Sinterklaas...

Leuk voor het najaar is de Adventskalender van NOCH! 25 figuren achter elk deurtje. De kalenders zijn elk jaar wisselend van inhoud, dus nieuwe H0 figuren zijn gegarandeerd! Alleen verkrijgbaar in H0, klik HIER om te bestellen.NIEUW in het assortiment: Juweela scenery.

We zijn natuurlijk een echte treinenwinkel, maar een treinenwinkel zonder sceneryproducten is als een Albert Heijn zonder brood! Het Duitse merk Juweela maakt schitterende attributen voor de modelspoorbaan, waaronder zeer realistische wagonladingen, bestratingen, bakstenen, puin, fruit en meer...


 
Kom naar onze winkel voor de catalogus en het gehele H0 1:87 aanbod!


 

Dé startset voor dit najaar en deze winter...

De Nederlandse Märklin startset 29256 met de NS1600 locomotief is al een tijdje volop uit voorraad leverbaar. Een oerdegelijk metalen Märklin model met een leuke gemixte goederentrein met kraanwagen, een grote C-rail spoorbaan én het nieuwste Mobile Station. Wat wil je nog meer? KLIK HIER om te bestellen.

 
Een mooie aanvulling op deze startset zijn de Nederlandse goederenwagen sets met bijvoorbeeld de bekende ''Bollenwagens'' of de NS zijlossers. Wij hebben ze nog op voorraad!
KLIK HIER om te bestellen.


 

We hebben weer een aantal nieuwe AANBIEDINGEN in onze webwinkel geplaatst. KLIK HIER om deze te bekijken. We wensen jullie een goed weekend en tot snel in Den Bosch!
 
 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven.
Problemen met lezen van deze e-mail? Openen in uw browser. Niet geinteresseerd? Uitschrijven.

Deze nieuwsbrief is verstuurd met Luondo.nl